Brudsminkning                                3000 kr

För paketpriser se gärna mitt samarbete med den fantastiska frisören Rosanna här. Vi har underbara paket att erbjuda dig som går i giftastankar.

- Konsultation (30-60 min) ingår i priset. Vi möts upp 4-6 veckor innan bröllopsdagen då du berättar om dina förväntningar och drömmar. Jag ser till att uppfylla dem. På din stora dag förtjänar du att bara luta dig tillbaka och känna dig helt trygg i mina händer. Jag finns tillgänglig på telefonen för dig när du behöver.

En brudmakeup tar ca. 90-130 min.

Vardag / Fest Makeup              800 kr

 

Vi stämmer av per telefon och jag tar gärna emot inspirationsbilder från dig. Jag ser till att sätta extra guldkant på din vardag eller skarpare glitterkant på din festkväll.

Makeup i grupp            500 kr / person

 

Perfekt för möhippan, tjejmiddagen eller i samband med söndagens brunch med vänninorna. Vi går igenom grunderna med makeup, hemligheterna till en felfri bas. Hur sminkar man egentligen "smokey eyes" eller hur får man den perfekta eyelinern. Jag anpassar mig efter dina önskemål. 

Konsultation                               500 kr

 

Är du ny i makeup världen eller känner du som många andra att det är svårt att hitta rätt i produktdjungeln. Lås oss sitta ner tillsammans och prata om vad du önskar uppnå med din makeup. Känn dig lugn. Det här är det jag älskar. Jag hjälper dig!