The Bride                                                               5000kr

Välkommen till den bästa starten på din stora dag. I detta paket ingår följande:

- Brudfrisyr (120-150 min)
- Brudmakeup (60-90 min.)
- Konsultation som sker 4-8 veckor innan bröllopet för att vi ska förstå dina önskemål och pröva på vad som känns bäst för dig.

(60-90 min för frisyr och 30-60 min för makeup.)  

- 1 flaska bubbel och lite goda tilltugg till dig och dina brudtärnor.

Du slår dig ner på salongen kamibyros  och behöver bara att njuta. Vi ser till att uppfylla dina drömmar. Vi fotar gärna under förberedelserna för att föreviga denna del av din stora dag.

The Bridesmaid                                                 3000kr

Som brudtärna har du en viktig roll och är av stor betydelse för bruden. Självklart förtjänar du också att bli ompysslad av oss. I priset ingår följande:

- Frisyr (60-90 min)
- Makeup (60 min.) 

- Vi hörs av innan dagen för din stora roll som brudtärna där du talar om dina önskemål för oss. Du får gärna skicka oss inspirationsbilder. 

 

På bröllopsdagen behöver du bara slå dig ner och njuta av denna mycket speciella stund tillsammans med bruden med ett glas bubbel i handen.

The Husband/Bestman         600kr per person

I detta paket ingår följande:

- Styling av håret (10-20 min)

- Rengöring och återfuktning av din hy (10-15 min)

- Vi lägger även en "osynlig" makeup. (10-30 min) Detta för att du inte ska se blank/fet ut på de förevigande fotona. (Denna makeup består i huvudsak av primer och puder.) Vi kan även på ett mycket diskret sätt dölja orenheter i hyn, mörka ringar under ögonen osv. Allt sker enligt dina önskemål. (10-30 min) 

Du slår dig ner på salongen och du behöver bara koppla av. Vi fotar gärna under förberedelserna för att föreviga denna del av din stora dag. Önskar du ser vi till att du och dina bestmans kan njuta av en kall öl eller varför inte lite cognac/whiskey. Detta mot en extra kostnad på 30 kr per person.